Paraméterek
-Teljes hossz | 305 mm |
-Penge hossz | 165 mm |
-Penge vastagság | 2.5 mm |
-Penge anyaga | Rozsdamentes Acél |
-Penge keménység | 56-58 HRC |
-Markolat | Cseresznyefa |
-Súly | 105 g |
Leírás
A Kasumi kést a seki Japán sumikama evőeszközgyár gyártja. A Sumikama a legfejlettebb
anyagokból készült kések gyártására specializálódott, a legfejlettebb gyártási technikákkal
és nagyon magas színvonalú késeket gyárt. A Sumikama volt az első nagy japán késgyártó, aki
hajtogatott damaszkuszi acélt használt VG-10 mag köré tekerve, amelyet sok más gyártó is
megismételt. A Kasumi kések általában nagoyn kemények, a Rockwell-skálán meghaladják a 60-at.
A Sumikama szakterülete a VG-10 rozsdamentes acél, molibdént, krómot, vanádiumot és kobaltot
tartalmazó acélkeverék használata. Ez a rendkívüli válogatott acél az egyik legjobb rozsamentes acél,
amelyet a kés gyártásában használnak. A Sumikama kések jellemzően 15 fokos ferde éllel készülnek.
Vélemények
Hasonló termékek
Kasumi 88020 Damascus 200mm
Kasumi Chef 78020 200mm
Kasumi Dia Cross DC-800 Santoku
A santoku kés kiválóan alkalmas szeletelésre, aprításra! Univerzális konyhakés húsokhoz, halakhoz,
zöldségek szeleteléséhez, aprításához! A legtöbbet használt kés a Japán konyhában!
Professzionális Japán konyhakés!
Kasumi Dia Cross Zaku Giri DC-500
Nagyon jó ár-érték arányú japán szakácskés! Zöldségek feldolgozásához ideális konyhakés, szeleteléshez és aprításhoz! A tompa hegy biztonságossá teszi a használatát! Professzionális Japán szakácskés!
Kasumi Dia Cross DC-300 Bread
Szuper kenyérszeletelő kés, amelynek a nagy kenyerek felszeletelése sem okoz gondot! Morzsa mentesen,
egyenletesen vág, vékony szeletek levágására is kiválóan alkalmas! Professzionális Japán konyhakés!
Kasumi Dia Cross Utility DC-600
Közepes méretű általános konyhakés, zöldségek vágására és aprítására, ételek előkészítéséhez.
Ideális választás konyhai mindenes késnek! Professzionális Japán konyhakés!