Paraméterek
-Teljes hossz | 280 mm |
-Penge hossz | 150 mm |
-Penge vastagság | 2 mm |
-Penge anyaga | Daido 1K6 High-Carbon |
-Penge keménység | 56-58 HRC |
-Markolat | Rozsdamentes Acél |
-Súly | 150 g |
-Made in Japan |
Leírás
A Kasumi kést a seki Japán sumikama evőeszközgyár gyártja. A Sumikama a legfejlettebb
anyagokból készült kések gyártására specializálódott, a legfejlettebb gyártási technikákkal
és nagyon magas színvonalú késeket gyárt. A Sumikama volt az első nagy japán késgyártó, aki
hajtogatott damaszkuszi acélt használt VG-10 mag köré tekerve, amelyet sok más gyártó is
megismételt. A Kasumi kések általában nagyon kemények, a Rockwell-skálán meghaladják a 60-at.
A Kasumi Diacross sorozat kései elsősorban a higiéniát szem előtt tartva tervezték. Magas széntart-
almú molibdén-vanádium ötvözetű, rozsdamentes acélból készülnek teljes egészében. A kézzel élezett
kések tartósak és borotvaélesek. A markolat texturált felülete megakadályozza, hogy a kéz megcsússzon
a felületén és elegáns megjelenést kölcsönöz a késnek. Nagyon jó ár-érték arányú japán szakácskés!
Zöldségek feldolgozásához ideális konyhakés, szeleteléshez és aprításhoz! A tompa hegy biztonságossá
teszi a használatát! Professzionális Japán szakácskés!
Vélemények
Hasonló termékek
Samura BAMBOO CUOCO CM.20 C670SBA085
Samura INCA CERAMICA BIANCO CUOCO (Chef's knife) C670SIN85W
Fiskars Santoku Szakácskés
Hen & Rooster Santoku HRI055BG10
Samura BAMBOO SANTOKU CM.16 C670SBA094
Kasumi Dia Cross DC-800 Santoku
A santoku kés kiválóan alkalmas szeletelésre, aprításra! Univerzális konyhakés húsokhoz, halakhoz,
zöldségek szeleteléséhez, aprításához! A legtöbbet használt kés a Japán konyhában!
Professzionális Japán konyhakés!